Le të Jezu ju kursejnë « Revamp Your Mind
Follow us on
Share

Albanian-shqiptar Le të Jezu ju kursejnë

Lindur Përsëri Shpëtimi mesazh

Gjoni 3: 1-7

Nuk ishte një njeri nga farisenjtë emrin Nikodem, një krer i Judenjve:

Ky erdhi natën te Jezusi dhe i tha: ” Mësues, ne e dimë se ti je një mësues i ardhur nga Perëndia, sepse askush nuk mund të bëjë shenjat që bën ti, në qoftë se Perëndia nuk me vete.

Jezusi u përgjigj dhe i tha: ” Në të vërtetë, në të vërtetë po të them që nëse një nuk ka rilindur, nuk mund ta shohë mbretërinë e Perëndisë.

Nikodemi i tha: ” Po si mund të lindë njeriu kur është plak? ai mund të hyjë për së dyti në barkun e nënës së vet dhe të lindë?

Jezusi u përgjigj: Me të vërtetë, në të vërtetë po të them që nëse një nuk ka lindur nga uji dhe nga Fryma, nuk mund të hyjë në mbretërinë e Perëndisë.

Ç’ka lindur nga mishi është mish; por ç’ka lindur nga Fryma është frymë.

Mos u mrrekullo që të thashë ty, Duhet të lindni përsëri.

NE BESOJMË – Në marrjen Frymën e Shenjtë me provat biblik të të folurit në tonques, dhe se ajo na ndihmon për t’u lutur.

Mark 16v17

Dhe këto janë shenjat që do t’i përcjellin ata që do të besojnë; Në emrin tim ata do t’i dëbojnë demonët; ata do të flasin gjuhë të reja;

Veprat 2 v 1-4

Kur erdhi plotësisht dita e Rrëshajëve, ata ishin të gjithë me një mendje në një vend.

Dhe befas erdhi një zë nga qielli si e një ere që fryn furishëm, dhe e mbushi gjithë shtëpinë ku ata po rrinin.

Dhe atyre iu shfaqën gjuhë, i çarë si si prej zjarri, të cilat ndaheshin dhe zinin vend mbi secilin prej tyre.

Dhe të gjithë u mbushën me Frymën e Shenjtë dhe filluan të flasin në gjuhë të tjera, ashtu si Fryma e Shenjtë ua jepte të shpreheshin.

Romakëve 8 v 26

Gjithashtu edhe Fryma të ndihmon në dobësitë tona, sepse ne nuk dimë çfarë ne duhet të lutemi për të, sikurse duhet; por vetë Fryma ndërhyn për ne me psherëtima (duke folur në tonques), të cilat nuk mund të patregueshme.

NE BESOJMË në shërimin hyjnor me anë të besimit personal në Jezu Krishtin. Mark 16 v 18.

“Do t’i vënë duart mbi të sëmurët dhe këta do të shërohen”.

Këtu ajo është në një këngë, nga një mik i vjetër Z. Paul Rocchi, Pendohuni & Të Baptised nga e tij të ri Jeruzalemit Album. Kjo është kënga më e mirë unë kam dëgjuar se si të merrni ruhen për gjithë përjetësinë.

Nëse ju dëshironi të dërgoni email këtë mesazh Salvation në një skedar të shëndoshë për një mik klikoni këtu

Ta bëjë këtë tani. Email njerëzit se si për të shpëtuar. A për herë është e shkurtër të korrat shumta dhe punëtorët pak.

Email 3 njerëz ju e dini tani!

2 Timothy 4: 2 – Të jetë predikuar Fjalën në çdo kohë, në çdo vend. Që përfshin internetin. Email i lindur përsëri mesazhin për miqtë tuaj dhe doni armiqtë tuaj Dërgoje me ta si.

Një tjetër këngë e madhe nga Paul Rocchi nga e tij të ri Jeruzalemit Album.

Koha është e shkurtër e saj mbaron dhe kjo Hyni qiej Virgjëresha gruaja ose në gjuhën arabe të pambrojtur Maiden vjen vërtetë shumë shpejt dhe pastaj e saj shumë afër Lordëve kthehen vërtetë.

BookCoverImage

Share
%d bloggers like this: