Mari Yesus Simpan Anda « Revamp Your Mind
Follow us on
Share

Mari Yesus Simpan Anda

Born Again Keselamatan Mesej

Yohanes 3: 1-7

Ada seorang orang Farisi, yang bernama Nikodemus, seorang pemimpin Yahudi:

Perkara yang sama datang kepada Yesus pada waktu malam, dan berkata kepada beliau, Rabbi, kami tahu bahawa engkau seorang guru datang dari Allah, sebab tidak ada orang boleh melakukan ini mukjizat yang engkau buat ini, kecuali Allah akan menyertai dia.

Yesus menjawab dan berkata kepada-Nya: Sesungguhnya Aku berkata kepadamu, jika seorang tidak dilahirkan kembali, ia tidak dapat melihat Kerajaan Allah.

Nikodemus berkata kepada beliau, Bagaimanakah mungkin seorang dilahirkan, kalau ia sudah tua? dia boleh memasuki kembali ke dalam rahim ibunya dan dilahirkan lagi?

Yesus menjawab, Sesungguhnya Aku berkata kepadamu, jika seorang tidak dilahirkan dari air dan Roh, ia tidak dapat masuk ke dalam Kerajaan Allah.

Apa yang dilahirkan dari daging adalah daging; dan apa yang dilahirkan dari Roh adalah roh.

Marvel bahawa saya tidak berkata kepadamu: Kamu harus dilahirkan kembali.

KAMI PERCAYA – Dalam menerima Roh Kudus dengan bukti bible bercakap dalam tonques, dan bahawa ia membantu kita untuk berdoa.

Mark 16v17

Dan tanda-tanda ini akan mengikuti mereka yang percaya; Dalam nama-Ku mereka akan mengusir setan;mereka akan berkata-kata dalam bahasa-bahasa yang baru;

Kisah 2 v 1-4

Apabila hari Pentakosta tiba sepenuhnya, semua orang berkumpul di satu tempat.

Dan tiba-tiba datang suara dari langit, dari angin yang kuat bergegas, dan ia memenuhi seluruh rumah di mana mereka duduk.

Dan tampaklah kepada mereka lidah-lidah seperti api, dan ia duduk di atas masing-masing.

Dan mereka semua penuh dengan Roh Kudus, dan mulai berkata-kata dalam bahasa-bahasa lain, seperti yang Roh itu kepada mereka untuk mengatakannya.

Roma 8 v 26

Demikian juga Roh juga menolong kelemahan-kelemahan kita, sebab kita tidak tahu apa yang kita mendoakan seperti yang kita patut, tetapi Roh sendiri menerangkan syafaat untuk kita kepada Allah dengan keluhan (bercakap dalam tonques) yang tidak dapat diucapkan.

KAMI PERCAYA dalam penyembuhan ilahi dengan iman peribadi dalam Yesus Kristus. Mark 16 v 18.

“Mereka akan meletakkan tangannya atas orang sakit, dan mereka akan pulih”.

Di sini adalah dalam Song, oleh Kawan lama Encik Paul Rocchi, Bertaubat & Akan Baptised dari Yerusalem Album Baru beliau. Ia adalah lagu yang terbaik yang saya telah mendengar tentang bagaimana untuk disimpan untuk selama-lamanya.


Jika anda ingin menghantar e-mel ini Salvation Mesej dalam fail bunyi kepada rakan klik di sini

Adakah sekarang. E-mel orang bagaimana untuk diselamatkan. Lakukan untuk masa yang singkat tuaian banyak & buruh sahaja.

E-mel 3 orang yang anda tahu sekarang!

2 Timotius 4: 2 – Be dakwah Word pada setiap masa, di setiap tempat. Yang termasuk Internet. E-mel yang Born lagi mesej kepada rakan-rakan & Cinta anda musuh anda hantar kepada mereka juga.

Satu lagi lagu yang hebat oleh Paul Rocchi dari Yerusalem Album Baru-Nya.

Masa adalah pendeknya kehabisan dan ini Daftar di Langit Virgo Wanita atau dalam bahasa Arab yang tak dibela Maiden menjadi kenyataan tidak lama lagi dan kemudian sangat dekat kepada Lords kembali memang.

BookCoverImage

Share
Share
Share
%d bloggers like this: